Vacatures Secretaresse

Contact

Cvs

Vacatures Secretaresse

U bevindt zich hier: Cvs

CV Management assistente Den Haag


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 61

Woonplaats: Den Haag

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Managementassistente bij de directie E2020 (voorheen Energie en Duurzaamheid) van het Ministerie van Economische Zaken van 16 oktober 2012 tot 10 februari 2014 en van 16 februari 2015 tot heden.
Bij deze directie is het ondersteunen van de directeur, drie managers en vier clusterleiders een volle dagtaak. Verder help je de beleidsmedewerkers bij het versturen van nota’s e.d. Deze werkzaamheden doe ik samen met nog 2 collega’s. Verder is het behandelen van post, archivering en het registreren van stukken in een systeem een van de taken die je tussen door bezig houden. Het beantwoorden van de telefoon in het Engels komt regelmatig voor. Deze directie is in 2015 opgesplitst in nog 3 andere directies. Sinds 1 juni 2015 werk ik samen met een ander collega voor directeur, plaats vervangend directeur en zes projectleiders.

Managementassistente bij de directie VIRR (Visserijregeling) van het Ministerie van Economische Zaken van 16 februari 2014 tot 1 februari 2015.
Dit was geen beleidsdirectie en dat merkte je heel duidelijk in de werkzaamheden. Die eigenlijk heel divers waren. Ik deed alles, van verzamelen van geld voor allerlei (leuke) bijeenkomsten tot ict-aanvragen. Verder heb ik van september 2014 tot 1 februari me beziggehouden met de verhuizing van VIRR van het kerndepartement naar Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dit heeft veel voeten in de aarde gehad met betrekking tot ict.

Managementassistente bij Auditdienst Rijk (ADR) van het Ministerie van Financiën 6 juni 2012 tot 1 september 2012.
Bij deze directie heb ik, samen met een collega, twee clustermanagers ondersteund bij het plannen van afspraken. Het archief opgezet en tevens heb ik de planning afgerond van de auditors voor het jaar 2013. De twee managers waren nieuw in de organisatie en er moest veel geregeld worden.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 2009 tot heden
Directiesecretaresse en secretaresse van Bedrijfsvoering Facilitair Management Haaglanden(FMH)
Bij deze jonge organisatie heb ik het vier koppige directieteam waaronder de directeur ondersteund. Het secretariaat opgezet en later het werk verdeeld onder de 5 nieuwe secretaressen.
Mijn werkzaamheden zijn: agendabeheer, stukkenverspreiding, archiveren, telefoonbeantwoording, het organiseren van festiviteiten (zoals kerstfeest en Nieuwjaarborrel voor alle medewerkers) en verder alle andere voorkomende werkzaamheden. Ook was ik verantwoordelijk voor de verhuizing van FMH, alle aanvragen van ICT-aangelegenheden begeleid. Ik coach de andere 5 secretaressen en ben ik een vraagbaak voor alle FMH medewerkers.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 2007 tot 2009
Directiesecretaresse voor de Programma Directie Regeldruk en Informatie.
Bij deze directie bestonden mijn werkzaamheden uit het beheren van de agenda van de directeur en het verzamelen van de daarbij behorende stukken, verslagleggen van de wekelijkse MT bijeenkomsten, het verspreiden van stukken en het leidinggeven aan het secretariaat(5fte).
Het voeren van functioneringsgesprekken en het coördineren van het secretariaat behoorde ook tot mijn functie.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 2003 tot 2007:
Managementassistente voor de directeur van Personeel, Organisatie en Informatie.
In deze functie was ik de schakel tussen de directeur en externe- als interne relaties. Het bewaken van de agenda en het beantwoorden van de telefoon behoorden tot mijn taken naast het lezen en verzorgen van stukken, notuleren van vergaderingen, verdelen van de post onder de managers en enkele office managementtaken.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 2002 tot 2003.
Managementassistente voor de Project Directeur Generaal, dhr. P.A.H. van Lieshout.
Hier heb ik het projectsecretariaat opgezet. Was verantwoordelijk voor de huisvesting van +- 25 medewerkers binnen het project. Van telefoon- en computeraansluitingen, het indelen van de kantoren tot het maken van dossiers en afspraken .

Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Sport van 2001 tot 2002.
Afdelingssecretaresse bij de Directie Jeugdbeleid en achtervang van de directie secretaresse.
In deze functie heb ik de agenda’s bijgehouden van directeur en afdelingshoofden. Zorgen voor de postregistratie en verdeling hiervan. Verwerking van brieven, nota’s, telefoonbeheer en verder voorkomende secretariële werkzaamheden.

Stichting Nederlandse Ontwikkelingssamenwerking (SNV) in 2001.
Secretaresse op het directiesecretariaat van de Controller en het hoofd van Bureau Bedrijfsaangelegenheden.
Naast het organiseren van Workshops en andere vergaderingen werkte ik grote verslagen uit en zorgde voor de verspreiding daarvan. Dit naast het verwerken van post en de reguliere secretaresse werkzaamheden. Tevens was ik achtervang van de directiesecretaresse.

Ministerie van Buitenlandse Zaken van 1991 tot 1994
Afdelingssecretaresse bij de Directie Internationale Organisaties, afdeling Juridische Zaken.
Hier bestond mijn taak uit het uitwerken en invoeren van verslagen, agendabeheer van het hoofd van de afdeling en van tien beleidsmedewerkers, postverwerking en het onderhouden van schriftelijke en telefonische contacten met o.a. New York en Genève. Voertaal was Engels.

In de periode 1987 tot 1991 ben ik werkzaam geweest via uitzendbureau Kelly als:
Administratief medewerkster, datatypiste en secretaresse bij verschillende instanties


Opleidingen en cursussen: Opleidingen/cursussen
2008 Basismanagement
2007 Timemanagement
2006 CIEP- cursus (effectief persoonlijk werksysteem)
1991 Scheidegger Instituut
1980- 1983 Vooropleiding Hoger Beroepsonderwijs
1976- 1980 Lager Huishoud- en Nijverheidsonderwijs (diploma)

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ervaren (directie)secretaresse. Ben accuraat en flexibel, collega?s weten dat ze op me kunnen rekenen.
Hecht veel waarde aan afwisselend werk en een zelfstandige taakuitvoering op basis van afstemming en overleg. Ben eerlijk en open en zie dat graag terug in de werkomgeving.

Hobby's en interesses: Helaas sport ik niet meer intensief. Zwem regelmatig. En loop regelmatig met de honden in het bos.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's